Det blir nok ingen utenlandsturer i 2021 heller. Men det må være lov å håpe at vi kan komme i gang med turer hjemme i Norge, kanskje allerede på forsommeren. I første omgang vil det nok føles trygt å ikke reise så langt, og å komme hjem igjen samme dag som vi reiser ut. Etter hvert må vi kunne ta en overnatting eller to. Og utpå høstparten vil det forhåpentligvis føles trygt å reise langt og være hjemmefra mange dager. Den skal være svært bereist, den som ikke fortsatt har mye igjen å oppleve i vårt eget land. For øvrig dreier det seg jo heller ikke bare om reisemålene, men om det sosiale - selve reisefellesskapet.

Dagsturer

Vi regner med at de nære, flotte turmålene våre kommer til å holde åpent i 2021: Blaafarveværket, Kistefos-museet, Hadeland Glassverk, museene på Kongsberg, Villa Fridheim, Holmsbu med Henrik Sørensens samlinger, Bærums Verk... - for å nevne noen av de mest aktuelle.

Vi er dermed klare til å begynne å planlegge dagsturer sammen med dere igjen! Prisene skal vi holde på et rimelig nivå, selv om det kan være en annen grense for hvor mange dere kan være i hver buss nå enn til vanlig. Kontakt oss for et tilbud selv om dere er bare noen få! Kjørerute for opphenting og avstigning tilpasses deres behov.

Sjåførene våre har alltid litt å fortelle om stedene vi passerer langs veien. Ved turmålene er det omvisning/informasjon og tid til å rusle rundt på egenhånd. Og selvsagt samler vi oss rundt et godt måltid.

Også innenfor dagsturradius ligger bl.a. båttur på Telemarkskanalen, Prøysenhuset, Lillehammer med OL-anleggene, Maihaugen, gågata og Sigrid Undseths hjem, og på Mjøsa seiler Skibladner...

Videre ut i Norge

Når først Telemarkskanalen, Lillehammer og Skibladner er nevnt, vil vi ikke nøle med å anbefale to dagers turer. Med en overnatting blir det bare halvparten så lang kjøring hver dag. En litt lang tur blir da mye mer avslappet, dessuten bidrar en kveld på hotell, med samtaler, god mat og drikke, til ytterligere godt miljø i gruppa.

Og jo flere overnattinger vi plusser på, jo lenger ut i Norge kan vi komme. Vi har mange fine fjellhotell. Vi har Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag, Nord-Norge. Ring oss, så slår vi av en prat om forskjellige muligheter.

Ren transport

Hvis det dere trenger, rett og slett er en trygg og komfortabel busstransport, står vi selvfølgelig også til tjeneste. Ring, eller send oss en forespørsel pr. SMS eller e-post, så melder vi raskt tilbake med et tilbud.