Det er ikke sommeren for utenlandsturer, dette her. Lenge så det ut til ikke å bli en sommer for reisevirksomhet i det hele tatt, men så galt ble det ikke. Nå kan vi legge ut på tur igjen, her hjemme i Norge, bare vi opprettholder en viss forsiktighet. Blant annet ved å benytte bare halvparten av setene i bussene. Men 20-25 personer er egentlig en ideell størrelse på et reisefølge.

Dagsturer

Det var vel knapt én forening som fikk gjennomført sin tradisjonelle forsommertur i år. Men nå har turmålene åpnet dørene for oss igjen: Blaafarveværket, Kistefos-museet, Hadeland Glassverk, museene på Kongsberg (gruvetur blir imidlertid ikke mulig denne sommeren), Villa Fridheim, Holmsbu med Henrik Sørensens samlinger, Bærums Verk... - for å nevne noen som ligger nær oss.

Vi er dermed klare til å legge ut på tur med dere igjen! Prisene skal vi holde på et rimelig nivå, selv om det er en annen grense for hvor mange dere kan være i hver buss nå enn til vanlig. Kontakt oss for et tilbud selv om dere er bare noen få! Kjørerute for opphenting og avstigning tilpasses deres behov.

Sjåførene våre har alltid litt å fortelle om stedene vi passerer langs veien. Ved turmålene er det omvisning/informasjon og tid til å rusle rundt på egenhånd. Og selvsagt samler vi oss rundt et godt måltid.

Også innenfor dagsturradius ligger bl.a. båttur på Telemarkskanalen, Prøysenhuset, Lillehammer med OL-anleggene, gågata og Sigrid Undseths hjem, og på Mjøsa seiler Skibladner...

Videre ut i Norge

Når først Telemarkskanalen, Lillehammer og Skibladner er nevnt, vil vi ikke nøle med å anbefale to dagers turer. Med en overnatting blir det bare halvparten så lang kjøring hver dag. En litt lang tur blir da mye mer avslappet, dessuten bidrar en kveld på hotell, med samtaler, god mat og drikke, til ytterligere godt miljø i gruppa.

Og jo flere overnattinger vi plusser på, jo lenger ut i Norge kan vi komme. Vi har mange fine fjellhotell. Vi har Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag, Nord-Norge. Ring oss, så slår vi av en prat om forskjellige muligheter.

Ren transport

Hvis det dere trenger, rett og slett er en trygg og komfortabel busstransport, står vi selvfølgelig også til tjeneste. Ring, eller send oss en forespørsel pr. SMS eller e-post, så melder vi raskt tilbake med et tilbud.